Élelmiszer-hulladékként kell kezelni a nem emberi fogyasztásra szánt, illetve az emberi fogyasztásra alkalmatlan élelmiszereket, különösen a(z):
− kiszolgálásból és felszolgálásból megmaradt vendéglátó-ipari terméket,
− lejárt élelmiszereket, − élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő, csomagolásában sérült élelmiszereket,
− szennyeződött, fogyasztásra már alkalmatlan csomagolatlan élelmiszert,
− romlásra gyanús, vagy már romlásnak indult élelmiszereket,
− élelmiszerek tisztításából származó hulladékot,
− használt sütőzsiradékot.
A gyártásból, élelmiszeripari feldolgozásból származó szerves hulladékokat és melléktermékeket szakszerűen elszállítjuk, feldolgozzuk és hasznosítjuk. Ügyfeleink elsősorban élelmiszeripari gyártó és feldolgozó üzemek. A szállítást ügyfelünk igényeinek megfelelően végezzük, akár konténeres vagy tartányos gépjárművel. Mindezek mellett egyéb veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítását is végezzük, melyek engedélyeink között szerepelnek.