HULLADÉKGAZDÁLKODÁS

A hulladékgazdálkodási tevékenységünket 1987-ben kezdtük meg, azóta ezen üzletágban folyamatos fejlesztések valósulnak meg. A hulladék üzletágunk lefedi a veszélyes- és nem veszélyes hulladékok körének jelentős részét, összesen közel 43.325 tonnára vonatkozó szállítási és 4000 tonnára vonatkozó kezelési engedéllyel rendelkezünk.

Legjelentősebb területünknek az olajos iszapok, -földek szállítását és kezelését tekintjük, mivel erre kidolgoztunk egy nagy hatékonysággal működő fázisszétválasztáson alapuló előkezelési technológiát. Ennek következtében a Dunántúlon jelentős partnerállománnyal rendelkezünk, akiknek változatos igényeit problémamentesen tudjuk kielégíteni.

Hulladékok elszállítását és kezelését, valamint az egyéb szolgáltatások elvégzését érvényes vállalkozási szerződés keretein belül, a jogszabályoknak és hatósági előírásoknak megfelelően végezzük engedélyeink alapján. A hulladék kezeltetését részben szerződött partnerekkel végezzük. Munkatársaink képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek.

VIRÁGFÖLD GYÁRTÁSA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSE

A virágföld gyártása és értékesítése 2002-ben kezdődött meg a tulajdonunkban lévő tőzegbányában rejlő lehetőségek kihasználása érdekében.